Sportspreekuur

Gratis algemeen sportspreekuur

Voor elke sporter in Voorthuizen en omstreken bieden wij als praktijk de mogelijkheid voor een gratis fysiotherapeutisch inloopspreekuur. Hugo Hilgersom, onze expert op het gebied van blessures, is op maandag van 18 tot 19 uur aanwezig in de praktijk aan de Van den Berglaan 4. Er is dan de mogelijkheid om blessures te laten onderzoeken en vragen hierover te beantwoorden. Indien u op maandag verhinderd bent , of de blessure moet eerder gezien worden, dan kunt u telefonisch of via de mail contact opnemen met de praktijk.

Spirit screening

Voor de leden van korfbalvereniging Spirit is er de mogelijkheid om, bij het optreden van een blessure, bij ons in de praktijk te komen voor een kosteloze screening. Wij beoordelen dan hoe ernstig de blessure is en wat de vervolgstappen zijn. Na de screening koppelen wij onze bevindingen terug aan de contactpersonen van Spirit, zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er gaande is. Op het moment dat je een blessure krijgt neem je contact op met de praktijk om een geschikt moment af te spreken. We trachten deze screeningen zoveel mogelijk bij onze sportfysiotherapeut Hugo Hilgersom in te plannen.

V.V. Stroe screening

Voor de leden van voetbalvereniging Stroe bieden wij als praktijk de mogelijkheid voor een fysiotherapeutisch inloopspreekuur. Onze sportfysiotherapeut Hugo Hilgersom is op dinsdag van 20:15 tot 21:00 uur aanwezig in de verzorgingsruimte. Er is dan de mogelijkheid om blessures te laten onderzoeken, en vragen hierover te beantwoorden. Indien men op dinsdag niet kan, of de blessure moet eerder gezien worden, dan kunt u telefonisch of via de mail contact opnemen met onze praktijk. Indien er behandeling nodig is zal er een afspraak gemaakt worden in de praktijk. Dit zal ook altijd in overleg met de vaste verzorger Bart den Hartog gaan.

SDS screening

Voor de leden van volleybalvereniging SDS is er de mogelijkheid om, bij het optreden van een blessure, bij ons in de praktijk te komen voor een screening. Wij beoordelen dan hoe ernstig de blessure is en wat de vervolgstappen zijn. Op het moment dat je een blessure krijgt neem je telefonisch of via de mail contact op met de praktijk. Er zal dan in overleg een geschikt moment afgesproken worden.

Wat zijn de kosten?

De screeningen zijn geheel kosteloos. Mochten er vervolg behandelingen nodig zijn, dan zijn die wel op eigen kosten. Bij veel mensen zullen die binnen het aanvullende pakket van de zorgverzekering vallen. Dit zal per zorgverzekering en pakket verschillen, kijk het voor de zekerheid even na, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Direct een afspraak maken

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor 'Sportspreekuur'. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • * Bekijk hier onze privacy policy

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.