Team

Nicolette Wiedeman

Nicolette studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Zij coördineert de oefenmomenten in de praktijk en ze is ParkinsonNet fysiotherapeute. Daarnaast is Nicolette bekwaam in Medical Taping. Nicolette werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

BIG-nummer: 79064138204

Wytze Vos

Wytze studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en is Master Manueel Therapeut. Daarnaast is Wytze bekwaam in Dry Needling. Wytze werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

BIG-nummer: 69060999504

Eveline Vlastuin

Eveline is fysiotherapeut, Master fysiotherapie in de Geriatrie, oedeemtherapeut en ClaudicatioNettherapeut. Ze is vooral te vinden in de buitendienst, werkt nauw samen met thuiszorgorganisaties en meet steunkousen aan. Eveline is werkzaam op de dinsdag, donderdag.

 

BIG-nummer: 19065606704

Hugo Hilgersom

Hugo studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en is Master of Science Sportfysiotherapie. Daarnaast is hij bekwaam in Dry Needling en Medical Taping. Tevens is hij ClaudicatioNet therapeut. Hugo is werkzaam van maandag tot en met woensdag en vrijdag.

 

BIG-nummer: 09914219704

Larissa Brak

Larissa is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als algemeen fysiotherapeut.

 

BIG-nummer: 19923595504

Sanne van der Kamp

Sanne heeft haar bachelor fysiotherapie en master of science kinderfysiotherapie aan de hogeschool Utrecht behaald.

 

BIG-nummer: 49910073304

Gerda van Laar

Gerda doet bij ons de administratie. Zij is wekelijks op wisselende dagen bij ons werkzaam.

Stagiair

De Praktijk voor Fysiotherapie Voorthuizen begeleidt regelmatig stagiaires van de Hogeschool Utrecht en de SOMT. Het kan dus zijn dat er een stagiaire bij uw behandeling aanwezig is. Er wordt altijd van te voren aan u gevraagd of u er geen bezwaar tegen heeft.