Team

Nicolette Wiedeman

Nicolette studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Zij coördineert de oefenmomenten in de praktijk en ze is ParkinsonNet fysiotherapeute. Daarnaast is Nicolette bekwaam in Medical Taping. Nicolette werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

BIG-nummer: 79064138204

Wytze Vos

Wytze studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht, is Master Manueel Therapeut en geregistreerde kinder-manueeltherapeut. Daarnaast is Wytze bekwaam in Dry Needling. Wytze werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

BIG-nummer: 69060999504

Eveline Vlastuin

Eveline is fysiotherapeut, Master fysiotherapie in de Geriatrie, oedeemtherapeut, aangesloten bij Previt (revalidatie bij ouderen voordat ze geopereerd worden) tevens is zij bekwaam bij het behandelen van duizeligheidsklachten. Ze is vooral te vinden in de buitendienst, werkt nauw samen met thuiszorgorganisaties en meet steunkousen aan. Eveline is werkzaam op de maandag, dinsdag en donderdag.

 

BIG-nummer: 19065606704

Hugo Hilgersom

Hugo studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en is Master of Science Sportfysiotherapie. Daarnaast is hij bekwaam in Dry Needling en Medical Taping. Tevens is hij ClaudicatioNet therapeut. Hugo is werkzaam van maandag tot en met woensdag en vrijdag.

 

BIG-nummer: 09914219704

Ester Janssen

Ester is psychosomatische fysiotherapeut en werkzaam bij ons op dinsdag.

Ester studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Later behaalde ze daar ook haar Master of Science in de psychosomatische fysiotherapie.

Psychosomatiek, wat geestelijk (psychisch) en lichamelijk (somatisch) betekent, is de samenwerking tussen wat je denkt, voelt en hoe je lichaam daarop reageert.

 

Big-nummer: 59055775704

Natasja Konstapel

Natasja is afgestudeerd aan de HAN  als algemeen fysiotherapeut en is aangesloten bij het Stroke Service Eemland. Natasja is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

BIG-nummer: 89930361504

Luuk Brons

Luuk studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.

 

BIG nummer: 19931548804

 

 

Daniëlle Bralts

Danielle is werkzaam als administratief medewerkster.

Zij is werkzaam op maandagochtend, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend.

Stagiair

De Praktijk voor Fysiotherapie Voorthuizen begeleidt regelmatig stagiaires van de Hogeschool Utrecht en de SOMT. Het kan dus zijn dat er een stagiaire bij uw behandeling aanwezig is. Er wordt altijd van te voren aan u gevraagd of u er geen bezwaar tegen heeft.