Team

Nicolette Wiedeman

Nicolette studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Zij coördineert de oefenmomenten in de praktijk en ze is ParkinsonNet fysiotherapeute. Daarnaast is Nicolette bekwaam in Medical Taping. Nicolette werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

BIG-nummer: 79064138204

Wytze Vos

Wytze studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht, is Master Manueel Therapeut en geregistreerde kinder-manueeltherapeut. Daarnaast is Wytze bekwaam in Dry Needling. Wytze werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

BIG-nummer: 69060999504

Eveline Vlastuin

Eveline is fysiotherapeut, Master fysiotherapie in de Geriatrie, oedeemtherapeut en ClaudicatioNettherapeut. Ze is vooral te vinden in de buitendienst, werkt nauw samen met thuiszorgorganisaties en meet steunkousen aan. Eveline is werkzaam op de maandag, dinsdag en donderdag.

 

BIG-nummer: 19065606704

Hugo Hilgersom

Hugo studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en is Master of Science Sportfysiotherapie. Daarnaast is hij bekwaam in Dry Needling en Medical Taping. Tevens is hij ClaudicatioNet therapeut. Hugo is werkzaam van maandag tot en met woensdag en vrijdag.

 

BIG-nummer: 09914219704

Larissa Brak

Larissa is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als algemeen fysiotherapeut.

 

BIG-nummer: 19923595504

Simone van Merkhoven

Simone is sinds 2015 geregistreerd kinderfysiotherapeut en heeft zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in de behandeling van 0-4 jarigen en complexe pathologieën.

Simone is op wisselende dagen aanwezig en het beste telefonisch te bereiken op 06-33888849.

Afgelopen jaar heeft Simone de ToP opleiding gevolgd en werkt nu behalve als kinderfysiotherapeut ook als ketenpartner voor het EOP. Het ToP programma is een speciaal ontwikkeld programma en begeleidt pre- en/of dysmatuur geboren kinderen en hun ouders na thuiskomst uit het ziekenhuis. Voor meer informatie over het ToP programma kijk op www.topkinderfysiotherapie.com of op de website van het EOP www.top-eop.nl

BIG-nummer: 69912129104

 

Ester Janssen

Ester is psychosomatische fysiotherapeut en werkzaam bij ons op maandag.

Ester studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Later behaalde ze daar ook haar Master of Science in de psychosomatische fysiotherapie.

Psychosomatiek, wat geestelijk (psychisch) en lichamelijk (somatisch) betekent, is de samenwerking tussen wat je denkt, voelt en hoe je lichaam daarop reageert.

 

Big-nummer: 59055775704

Natasja Konstapel

Natasja is afgestudeerd aan de HAN  als algemeen fysiotherapeut en is werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

BIG-nummer: 89930361504

Gerda van Laar

Gerda doet bij ons de administratie. Zij is wekelijks op wisselende dagen bij ons werkzaam.

Stagiair

De Praktijk voor Fysiotherapie Voorthuizen begeleidt regelmatig stagiaires van de Hogeschool Utrecht en de SOMT. Het kan dus zijn dat er een stagiaire bij uw behandeling aanwezig is. Er wordt altijd van te voren aan u gevraagd of u er geen bezwaar tegen heeft.