Thuiszorgtherapie

THUISZORG THERAPIE

Thuiszorg Therapie (TZT) is erop gericht om u zo lang mogelijk thuis, in uw vertrouwde omgeving, te laten functioneren en wonen. Bent u bang om te vallen? Hebt u moeite met opstaan, gaan zitten of traplopen? Bent u ontslagen uit het ziekenhuis en wilt u de revalidatie thuis voortzetten? Of bent u de partner, familie of mantelzorger en is de zorg fysiek zwaar? Dit zijn situaties waarbij de TZT-therapeut u kan helpen.

TZT-therapeut

Anders dan de fysiotherapeut aan huis, werkt de TZT-therapeut niet alleen aan het verhelpen van uw fysieke klachten. Ook de hele thuissituatie zal worden bekeken en in kaart gebracht. Een aantal voorbeelden van vragen die de TZT-therapeut zal beantwoorden, zijn: Moeten er aanpassingen en hulpmiddelen worden geregeld? Zijn er valrisico’s? Is er thuiszorg nodig? Zijn er knelpunten binnenshuis? Moeten er andere disciplines worden ingeschakeld?

Multidisciplinair

De therapeut kan op basis van de analyse van uw thuissituatie ook andere disciplines inschakelen, bijvoorbeeld  een ergotherapeut, een psycholoog, een maatschappelijk werker of een thuiszorgorganisatie. Vanwege deze samenwerking kunnen beslissingen om uw situatie te verbeteren snel worden genomen. Uiteraard altijd  in overleg met u.

Overige informatie

Mocht u geen gebruik maken van een thuiszorgorganisatie dan is er natuurlijk ook voor u de mogelijkheid om Thuiszorg Therapie te krijgen. Voor Thuiszorg Therapie heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Wilt u meer informatie of rechtstreeks een afspraak maken met Eveline (MSc Geriatriefysiotherapeut en TZT-therapeut) neem dan contact op via 06-41621548 of gebruik onderstaand contactformulier.

Direct een afspraak maken

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor 'Thuiszorgtherapie'. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • * Bekijk hier onze privacy policy

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.