Team

Nicolette Wiedeman

Nicolette studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Zij coördineert de oefenmomenten in de praktijk en ze is ParkinsonNet fysiotherapeute. Daarnaast is Nicolette bekwaam in Medical Taping. Nicolette werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wytze Vos

Wytze studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en is Master Manueel Therapeut. Daarnaast is Wytze bekwaam in Dry Needling. Wytze werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Eveline Vlastuin

Eveline is fysiotherapeut, Master fysiotherapie in de Geriatrie, oedeemtherapeut en ClaudicatioNettherapeut. Ze is vooral te vinden in de buitendienst, werkt nauw samen met thuiszorgorganisaties en meet steunkousen aan. Eveline is werkzaam op de dinsdag, donderdag.

Hugo Hilgersom

Hugo studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en is Master of Science Sportfysiotherapie. Daarnaast is hij bekwaam in Dry Needling en Medical Taping. Tevens is hij ClaudicatioNet therapeut. Hugo is werkzaam van maandag tot en met woensdag en vrijdag.

Elsemiek van Weerd

Elsemiek studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en is in 2013 gestart met de 4 jarige Masteropleiding tot Kinderfysiotherapeut in Breda. Ze is nu bezig met haar 3e jaar. Haar specialisaties liggen bij het ‘hoog sensitieve kind’, kinderen met schrijfproblemen en bij de zuigelingen. Daarnaast behandelt ze ook kinderen met grof en fijn motorische problematiek, gedrags-/cognitieproblemen, kinderen met overgewicht of orthopedische problematiek.

Renske van Ree

Renske studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en is in 2016 afgestudeerd als Master of Science fysiotherapie in de Geriatrie. Ze is vooral werkzaam in de buitendienst en begeleidt en Fitles op Maat. Renske is werkzaam op maandag en donderdag.

Gerda van Laar

Gerda doet bij ons de administratie. Zij is wekelijks op wisselende dagen bij ons werkzaam.

Stagiair

De Praktijk voor Fysiotherapie Voorthuizen begeleidt regelmatig stagiaires van de Hogeschool Utrecht en de SOMT. Het kan dus zijn dat er een stagiaire bij uw behandeling aanwezig is. Er wordt altijd van te voren aan u gevraagd of u er geen bezwaar tegen heeft. Vanaf dinsdag 20 april loopt Larissa haar laatste stage in haar opleiding bij ons en Jay zijn juniorstage.